General lucht/water warmtepompen

General Waterstage Comfort

Met de lucht/water warmtempompen van het Japanse merk General kunnen wij u een volwaardig alternatief aanbieden voor de meest moderne energiezuinige condenserende verwarmingstoestellen op aardgas of stookolie. Er werden gedurende de laatste vier jaar een 800-tal van deze toestellen in Vlaanderen geïnstalleerd. Daarnaast zijn deze ook zeer in trek in Frankrijk, Duitsland, Nederland en de Scandinavische landen.

General heeft met zijn lucht/-water warmtepompen als belangrijkste troef dat ze rendabel blijven werken met buitentemperaturen onder -10°C, daar waar de cuncurrentie dikwijls “bivalent” werkt en een verwarmingsweerstand inschakelt.

In het geval van een goed geïsoleerde woning kan men op jaarbasis bekeken makkelijk €250 tot €500 besparen op de energiefactuur, dan indien men zou verwarmen met de meest zuinige condenserende verwarmingstoestellen. In geval van een renovatie waarbij de woning minder goed geïsoleerd werd komt men ongeveer aan dezelfde energiefactuur, maar men reduceert wel nog steeds gevoelig zijn CO2 uitstoot.

http://www.generalbenelux.com/content/general/site/1432

 

Naar boven